Onsdag 28 mars 2007

Idag gick jag upp klockan 7. Duschade och gjorde mig klar, stack till bussen kl 8 och va i Ystad vid 9. För en gångs skull kom jag faktiskt i tid till Personlig försäljning -kursen,.. men bara för att jag var där så kom ju inte läraren, såklart. Så Therese, Joys och jag stack och fikade. Kaffe-cigg-kaffe-cigg-kaffe-cigg. Efter det så segade jag i skolan.. tills filosofin började 12.40. På filosofin diskuterade vi och filosoferade om vad konst innebar, vad det kan ha för yttre och inre budskap... vad det kan väcka för känslor osvosv. Lagom intressant. Lektionen slutade 13.50, och därefter hängde Madde, jag och Therese på ÖP torget medans Therese käkade mat från någon av Pastavagnarna. Tog bussen hem 14.30. Sen var det tänkt att Mia och jag skulle åka till Malmö och shoppa. Men nej, päronen mina tog bilen till Tomelilla, hade shopping på huvudet dom me. Så jag segade bara hemma, och åt lite Vaniljyougurt. Nån gång vid 19.30 stack Emelie och jag ut på en promenad. Ganska mysigt. Sen nu nån gång är jag åter hemma.

Förstår att detta verkligen måste va världens tråkigaste blogg att läsa. Men jag skyller på Susanna, det var hon som tvingade mig att skriva.

I övrigt är det middag hos mormor och morfar på fredag, som nyss är hemkomna från Thailand. Sedan på lördag drar jag och sanna och några till till Linköping. Skojjsigt :)

Och i lördags köpte jag balklänning! Den va fin :) Och om ni undrar varför jag står med ena armen bakom tyggen så är det för att den är för stor och ska sys in, hade jag inte hållt hade den trillat ner :)GODNATT!

Yeah, what about that..Why am I even here ?