En vecka kvar!

Sen kommer jag sitta hær o dricka! :)
(Allas vårat ælskade Opium)Jey!!

Fick nyss sms av min chef på restaurangen att jag bara behøvde jobba imorgon och inte ikvæll! Skøøønt. Ær så sliten, jobbade ju igår kvæll och sen upp på vanliga 9-16 jobbet idag ju. Så skønt att va lite fri en fredag kvæll. Brukar ju vanligtvis jobba fredag-lørdag. Men førlorar ju inga pengar egentigen heller, eftersom det ændå blev torsdag o lørdag denna vecka. Det va vært att gøra lite slit igår och upp tidigt efter bara 3 timmars sømn i morse før att få va ledig en fredag kvæll :) Sitter btw fortfarande kvar på Relfex, fredags pils ju ;)

OCH, bara 15 dagar kvar nu till BCN. Åååh. Då ska det festas som på gamla tider! :)


Slit!

Sitter just nu i min säng och försöker njuta av ledigheten, för imorgon och på fredag blir det SLIT! Jobb 9-16 på Reflex imorgon, och sen börjar jag kl 17 på resturangen o jobbar kanske ända till 4 på natten..  och dubbelt upp på fredag också! Och jobbar även lördag på restaurangen. Slit slit slit. Men det blir ju pengar iaf :)

Och nu är det ju bara 16 dagar kvar till BCN! ..eller var det 17? Eller hur var det nu? haha. SNART iaf :)


Här kommer en liten bild på mig och några vänner på Opera huset i Oslo. Fint, eller hur? :)Fredagen

Igår när jag kom hem var tanken att jag bara skulle äta o fixa till mig, sen vidare på fest. Pga alldeles för lite sömn denna veckan somnade jag dock kl 19 på kvällen.. vaknade inte förän 4 på natten. Drack lite vatten och somnade efter en stund om igen. Så det va min fredags kväll!

Ikväll blir det iaf jente fest hos Linda och sen utgång på Luux. Det ser vi fram emot :)

Och just ja, 20 dagar kvar!! :D
22 dagar kvar..

Ska bli sjukt kul o æntligen få træffa min  hjærtan igen, Lanka och Faffa!! Saknar er grymt mkt :) Och Olga, Maritzam.fl.. iiiih :)

Och så blir det Opium såklart :)


Counting the days..

23 dagar kvar, and then I'm off. Sorry, men jag är helt besatt av Barcelona. Tror jag måste flytta tillbaka dit snart. Synd om alla här hemma som för höra mitt dagliga tjat om hur underbart bcn är. Haha :)

Det är den här bruden vi ska bo hos btw, söta Olga :)
(Bilden är dessutom från en av favoritklubbarna, Opium!)


Hangover?

För varje sekund som går så blir jag mer bakfull.. det är riktigt illa. haha. Kasst humör är jag också på, riktigt kass. Bråkar med ena roomien här (som tur är är hon hemma i sv nu) .. Är så arg. Tänker inte ta nån skit från henne.. bara bullshit.. känner mig jävligt kränkt. Vi Så, eventuellt flyttning på G. Någon som vet ngt ledigt rum?

Ungefär såhär känner jag mig..

Fyllesjuka på Reflex

Jeg liker Ollie!
..og jeg liker Linda också!
..och min fyllesjuka smittade visst av sig idag verkade det som!! haha.

Jeg er så flink! :D

Sheep Monday!

Jadåå. Då var det Sheep Monday på Yatzi ikvæll! :D Och "flink" (norska o betyder duktig) som jag ær så har jag ju fått med mig halva føretaget på utgång, inkl chefen min och ægaren. Och pena Linda såklart!! :) Haha. 42 kr før ALLT i baren læmnar ingen nykter kan jag sæga! Tro mig, førra veckan va det cheap monday på Johns, jag kom dit nykter o hade endast druckit en øl. Men på 15 minuter hade jag hunnit få i mig tre drinkar o två shots. Det liker vi!! :D hehe.

Catch you on the flipside!!

Ciaoo,

Emilie

Super Sheep Monday

Utgång på Grand ikväll :)

Och "vorspiel" hos oss.. som det heter! Enligt Jon i alla fall. Men in my opinion har han fel! :D VIVA LA FÖRSPEL!
Sen imorgon är det ju Cheap Monday.. 42 kr för allt i baren på Yatzi! Det gillar vi :D

Wiho.

Taggad till max! :)