Work, work, work..

Känns som jag bara jobbar nu för tiden! Men det är bra, det betyder cash. Och cash gillar vi :)
Jobbar som "salgskonsulent" på Reflex Media.. 9-16 mån-fre.. säljer annonsplatser till företag.. men har grymt kul på jobbet iaf! :) Sen fredagar och lördagar jobbar jag som servitris på Smuget.. också kul.. men man blir sliten! Men kommer ju va värt det när lönen kommer..

På jobb..

Trøtt..

Sitter på jobb och ær grymt trøtt.. slutar som tur ær om 12 minuter , skønt :)
Sen ska jag hem o soova.. nu blir det pause!

Klem klem*

the sweet sweet life of barcelona

Som jag saknar det!
Måste tillbaka. Hinner inte denna sommarn (førutom att hælsa på då och då).
Men till næsta år.. Då SKA jag tillbaka! Finns inget val :)

I <3 BCN


Nasty fucking Monday @ Apolo

Barcelona!

Jeey.. nu har jag bokat resa! Så den 27feb-4mars åker jag ÆNTLIGEN till Barcelona :D
Med mig tar jag den ær gutten :) OPIUM och NASTY MONDAY here I come!!
Længtar sjukt mycket!! 
Saknar Barcelona och alla som ær kvar dær :)


Africa Africa ville ikke ha den..

Africa Africa..sände den tillbakee..

Är grymt trött och ska snart iväg. Utgång 2 kvällar på rad när man börjar kl 9 dagen efter är hårt! Men man ställer ju upp ;D
Cheap monday igår ju.. kom dit nykter.. kom inte hem lika nykter. 42 kr för ALLT i baren, och det är riktigt billigt, spec för att va Oslo!

Träffade även an gammal kompis där, Anja. Hade ingen aning att hon var i Oslo! Kul :) + Att söta Johan kom hit till Oslo! Hann träffa honom lite också innan vi drog ut på fylla. Wiho. :)

Blöööh.. nu ska jag sticka till jobb.. vill bara sova!

Klem klemGårdagens äventyr, Cheap MondayJohns:

Mmm

Laxen var god. :) Norrmän stavar lax "laks".. säger inte det en hel del om deras hjärnkapacitet? Dom stavar ju för fan som 3åringar. Bä bä lile LAM liiksom. Inte lamm , som normala männikor.

Jag sitter hemma i lägenheten o är inte en sekund trött. Jobbade till 01.00. Nu är jag helt pigg. Rastlös. Vill göra något! Men ingen är hemma? Eller så sover dem.. Tråkiga.

Förresten så är det sjukt kul att sitta i vårt kök vid den här tiden på dygnet o kolla ut (04.02). Vi bor ju mitt i centrum. Och nu ser man sjukt många som kommer vinglandes förbi, två och två, som funnit varandra på krogen och ska hem och ligga. Haha. Sjukt kul.

Såhär ser vår lägenhets byggnad ut förresten :)
Ciao! Nos vemos :)

Oslo!

Oj. Sjukt länge sen man uppdaterade den här. Men får ta tag i det nu :) Ingenting av mitt underbara halvår i barca finns med.. men det kommer säkert inlägg med flashbacks.. och ångest tankar om att vilja tillbaka. haha :)

Bor för tillfället i Oslo. Trivs sjukt bra. Jobbar dubbla jobb just nu. Som "salgskonsulent".. försäljare alltså och även som servitör på en restaurang. Slitsamt, men sjukt kul och sjuka pengar :)

Och den 27e februari ska jag ÄNTLIGEN åka till Barcelona o hälsa på alla vänner jag har kvar där.. kommer bli grymt kul. Saknar den staden obeskrivligt mycket. Jag vet att jag nån dag kommer flytta tillbaka :) Men just nu stannar jag i Oslo, behöver pengarna. Och Oslo är faktiskt en ganska mysig stad., och har fått sköna vänner här. Även en del gammalt barca folk som bor här.

Nu ska jag laga lax och rotfrukter i ugnen. (Jag vet, det är mitt i natten, men jag är HUNGRIG!)

Vi hörs!

MliAnge, jag, Alina, Jenny. Damerna som jag bor med :)
(Alina har dock flyttat hem till Sthlm nu:( )