El Classico

Wow, hemma igen efter fest hos kusinerna :) Snart blir det julmys hos Emelie och julskyltning i Ystad. Fast jag ser nog mest fram emot matchen ikväll, kommer bli sjukt spännande! Tvivlar dock inte på att barca kommer vinna;) Oh som jag längtar tills jag flyttar tillbaka till min älskade favoritstad. Och längtar sjukt mycket till att börja plugga, ska bli så kul! No puedo esperar más!!:D


MJAOW

Då är man hemma från Takida igen. Måste erkänna att jag inte lyssnat så extremt mycket på dem tidigare, trodde mest de hade rock ballader. Men där hade jag visst lite fel.. bra drag var det ju och jag o lillasyster fjantade runder! Lyckades även klämma i mig några öl innan så det blev väl lite extra bra bara där :)

På tisdag börjar jag på H&M. Kommer bli skönt att få något att göra och samtidigt mata plånboken lite, den stackaren har ju gått o fått ätstörningar. Ska bli kul att jobba lite i klädbutik, har aldrig gjort det förr. Personalrabatt är ju heller aldrig fel. Sen förhoppningsvis kommer det göra att tiden går LITE snabbare. För helt ärligt, tiden har gått grymt sakta på senaste och varje dag känns som en månad. Och jag som bara vill ha 7 januari nu nu nu.

Och på tal om ingenting, så tror jag att jag har hittat Biancas (vår ena katt) själsfrände. Kolla bara denna videon. De måste ju vara menade för varandra!!


Fredag

Äntligen fredag! Eller vad säger man? Ikväll ska jag på Takida konsert med min familj, det ser jag fram emot :) Sen imorgon ska min kära kusin Johanna ha fest i Harlösa, det ska bli spännande, haha :) Sen på söndag blir det julmys hos Emelie och sen gå på julskyltningen i Ystad. Mys mys! Sen på kvällen är det såklart El Classico!!! Barcelona vs. Real Madrid. Fooooooorca Barca!!! Blir nog på kingsan i ystad :) Nä, nu ska jag ta och putsa fönsterna så min kära mor blir glad när hon kommer hem! Ciao.


Sunday bloody sunday..

Idag ligger 99% av Sveriges befolkning bakfulla hemma i soffan. Såklart man är me. Söndagar är så satans trista.. Sjöbo ser ut ungefär som alla gått o dött, inte en jävel på gatorna. Själv ligger jag i sängen, myser och lyssnar på Ramones.. drömmer mig bort och längtar tillbaka till min älskade favoritstad.. Men det är ju trots allt bara 1½ månad tills jag är där igen :) Ska bli så grymt kul att börja skolan. Längtar verkligen. Är helt exalterad. Kul att träffa nytt folk, plugga och göra nånting vettigt. Spännande. Sen saknar jag såklart mina Smutsiga Måndagar i Barcelona. Yeah. Kommer nog dock börja tidigt på tisdagar.. men ibland kan man väl offra mig fastän man ska upp tidigt. Och på tal om det.. Less Love med Silvia Superstar är faktiskt inspelad på en smutsig måndag på Apolo juuuu.. enjoy